Sprø utenpå og myke inni. Søtpotetfries er allerede en favoritt, men med sitron og rosmarinsalt løfter du de til et helt nytt nivå. Enkle å lage og fulle av smak, passer de like godt til helgekosen som til hverdagsmiddagen!

Ingredienser
1 pakke søtpotetfries fra G&F
4 fedd hvitløk, (uskrelt)
½ stk. sitron
2 ss vanlig olivenolje
1 ss rosmarin, grovhakket, frisk
flaksalt, etter smak
Fremgangsmåte
Støt sammen rosmarin, salt og revet skall av ½ sitron i en morter eller lignende
Legg søtpotetfries på et stekebrett med bakepapir
Skjær sitron i store biter og knus hvitløksfedd.
Drypp over olivenolje og bland alt godt sammen
Stek søtpotetene ved 200 ˚C til de blir gylne og møre, ca. 30 minutter
Dryss over rosmarin- og sitronsaltet før servering
Tips
Lag søtpotetfries i airfryer! Pensle lett med olje, og stek i airfryeren i 15-20 minutter på 200 grader. Husk å snu underveis, og friesene blir mest sprø hvis de ikke ligger oppå hverandre.
