top of page

Honningstekt kålrot med chili og ingefær

Tidsbruk

30 minutter

Antall

4 porsjoner

Vanskelighetsgrad

Lett

Når kålroten stekes med honning, chili og ingefær får den en deilig balanse av sødme, varme og friskhet. Perfekt som tilbehør til lam!

Ingredienser

  • 1 pakke kålrotfries fra G&F

  • 3 tsk honning, (flytende)

  • 15 g ingefær

  • 1 stk. rød chili

  • smør og salt, etter smak

Fremgangsmåte

  1. Skjær kålrot i jevne biter og kok dem knapt møre i lettsaltet vann

  2. Hell av kokevannet og damp kålrotbitene tørre

  3. Bruk en varm stekepanne og stek kålroten raskt i en blanding av smør og litt flytende honning

  4. Tilsett finrevet ingefær og hakket chili etter ønske

  5. Press over noen dråper limesaft og krydre med litt ekstra salt

Relaterte produkter

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

bottom of page